Equana® Healthy Horse Hydration is de hersteldrank, speciaal ontwikkeld voor paarden.

Equana® Healthy Horse Hydration is een uniek uitgebalanceerde mix van vitamine, mineralen en aminozuren die ervoor zorgen dat het natuurlijke herstelproces van uw paard wordt versneld.

Zo kan uw paard constantere prestaties leveren, hydrateert uw paard meteen na inspanning en is uw paard sneller fit voor de volgende training of wedstrijd!

6 redenen om Equana Healthy Horse Hydration uit te proberen:

  1. Het paard herstelt sneller na inspanning;
  2. Het paard drinkt meer en direct na inspanning;
  3. Verzuring van spieren wordt uitgesteld;
  4. De smaak van het water is overal het zelfde;
  5. Door sneller herstel kan uw paard constanter presteren;
  6. Het paard hydrateert beter.
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!

De Droogstal – Wellerlooi

“Onze paarden voelen door Equana Healthy horse Hydration de laatste dag van een meerdaagse wedstrijd nog net zo fit dan de eerste”

Laura Hoogeveen Eventing – Weert

“Het is echt ongelofelijk hoeveel mijn paarden sinds het gebruik van Equana Healthy Horse Hydration drinken tijdens wedstrijden, ze moesten in het begin even wennen aan de smaak maar zijn ze er echt helemaal gek op!”

Equana Product

Gold ambassadeurs

Jikke Van Gerven

Product Manager & Springamazone

Als productmanager van Equana en fanatieke springamazone kunt u bij mij terecht met al uw vragen over Equana Healthy Horse Hydration. Wilt u bijvoorbeeld weten wat we voor u en uw paard kunnen betekenen? neem gerust contact met mij op!

Stel uw vraag aan Jikke

Laura Hoogeveen

Internationale Eventing amazone

Als Eventer ben ik altijd bezig met het zo fit mogelijk houden van mijn paarden, zeker tijdens meerdaagse wedstrijden, door Equana Healthy Horse Hydration drinken mijn paarden veel meer en krijgen ze alle vitamine, mineralen en aminozuren binnen die ze nodig hebben waardoor ze beter in hun hele lijf zitten.

Bezoek Laura's Facebook!

De Droogstal

Spring- handelstal

Als professionele stal zijn wij non-stop bezig met de gezondheid van onze paarden, door Equana drinken onze paarden veel meer en kunnen ze net die extra prestatie leveren die we van ze verwachten tijdens belangrijke (meerdaagse) wedstrijden.

Bezoek de Droogstal's Facebook

VDB Stables

(inter) nationale Menner

Om mijn paarden genoeg te laten drinken tijdens meerdaagse wedstrijden krijgen ze Equana Healthy Horse Hydration in hun water, waardoor zij niet alleen meer drinken maar ook alle tekorten die ze oplopen tijdens inspanning aanvullen.

Bezoek VDB Stables Facebook

Saskia van Es

Dressuuramazone

Als jonge gedreven dressuuramazone wil ik het beste uit mijn paarden halen om zo optimaal te kunnen presteren. Met behulp van Equana kan ik mijn doelen behalen en houd ik mijn paarden fit.

Bezoek Saskia's Facebook