Sponsorsamenwerking De Droogstal

Nieuwe sponsors voor internationale springruiter Dave Maarse

Limburgse veulenveiling Kronenberg, 27 september 2017

Na ruim 20 jaar nemen Dave en Gaby Maarse afscheid van AKS Bouw als hun sponsor, Dave en Gaby waren tijdens samenwerkingsverband met AKS Bouw een vertrouwde verschijning en willen daarom ook hun dank uitspreken richting AKS Bouw. De Droogstal in Wellerlooi zal vanaf nu in de kleuren van HugHo paardenvoeders en Equana Healthy Horse Hydration gaan schitteren.

Tijdens de Limburgse Veulenveiling zetten de drie partijen allen hun handtekening onder de nieuwe samenwerking en werd dit feestelijk gevierd tijdens de veiling. HugHo paardenvoeders produceert volledig natuurlijke paardenvoeding die in andere takken van de sport al hoog in het vaandel staat. Door samenwerking met De Droogstal richt HugHo zijn pijlen nu ook op de springsport. ‘Dit is niet niks hé, ik ben nu gewoon sponsor van Dave Maarse!’ aldus Gé Huijbers, eigenaar van HugHo.

Verder was het voor Equana Healthy Horse Hydration een mooie stap in de uitwerking van hun nieuwe concept: meer dan een product. Na de overname van Equana b.v. eind 2016 heeft het bedrijf een nieuw pad uitgestippeld. ‘De Droogstal is enthousiast gebruiker van Equana en na een paar keer rond de tafel te hebben gezeten waren we er snel uit, een samenwerking als deze past in ons concept!’ Jikke van Gerven, productmanager Equana.

De nieuwe stap heeft ook De Droogstal in een nieuw jasje gestoken, het logo van de stal heeft een ‘moderne update’ gehad waardoor de samenwerking als een puzzel in elkaar valt. Aankomend weekend komt Dave aan start tijdens de CSI2* en CSIYH1* in Bonheiden.

Tekst: Jikke van Gerven 28 september ’17